maanantai 23. toukokuuta 2011

Kevään eka nurmikonleikkuu

Katselin vielä viikko sitten, että eeiii, ei tämä ruoho vielä leikkuria tarvitse. Viime viikon sateet ja niiden jälkeen tulleet lämpimät ilmat saivat nurmikon kuitenkin venähtämään niin, että perjantaina ei meinannut enää nähdä ikkunoista ulos. Lauantaina oli pakko sitten tarttua voikukkaa sarvista kiinni ja käydä hakemassa leikkuri.

Yksi siivu leikattu, tusinan verran vielä jäljellä. Huoh.
Näin ekan kerran kunniaksi leikkasin aika korkealla terällä, joten jälki ei ole ehkä maailman siisteintä. Seuraavalla kerralla sitten golf-kenttäpituuteen (no ei sentään). Ja joo, meidän käsitys nurmikosta on voikukkapelto...


Meillä on kahden naapurin kanssa tällainen päältäajettava Stigan kimppaleikkuri (kuva on vanha, vuodelta 2008 ja tällä hetkellä Ranskassa asuva siskoni ratissa, mutta kun en muistanut ottaa tuorempaa kuvaa viikonloppuna). Se on ostettu kolmistaan, se on majoitettu yhden osakkaan autotalliin, josta me kaksi muuta käymme sitä sitten hakemassa tarpeen mukaan omille pihoillemme. Kaikilla on sen verran suuri piha, että työnnettävät leikkurit eivät oikein kiinnosta vaikka kyllä tätä meidänkin pihaa on työnnettävällä leikattu helkkarin monta vuotta. Tuollainen päältäajettava on kohtuullisen hinnakas hankinta ainakin jos aikoo hyvän ostaa ja vaatii oman säilytystilansa, joten tämä kimppaleikkuri on osoittautunut parhaaksi ratkaisuksi. Plussana päälle siinä on vielä tekninen tuki ja lomituspalvelu tarvittaessa.

6 kommenttia:

  1. Ai herrajjesta, kun mulla on tumma tukka. Verrattuna nykyiseen...

    -Rättis

    VastaaPoista
  2. Rättis, onks susta tullu "lonti"?
    Ja sittenkö sulla on pisamia?
    -MUR-MUR-

    VastaaPoista
  3. Pipanaa makaa nokan päällä ihan omiks tarpeiks, juu, kiitos kysymästä. Ja aika lontilta näyttää, mutta riippuu valaistuksesta. Ulkona lonti, sisällä suomalaisella mittapuulla brunette.

    VastaaPoista
  4. Ja minusta tuntuu että olen nähnyt sinulla tummempaakin lookkia kuin mitä tuossa kuvassa on :) Sua ei tunne kun tulet takaisin!

    VastaaPoista
  5. Mä muistan Rättiksen mustapäänäkin!
    -MUR-MUR-

    VastaaPoista
  6. Jos otan lontista vauhtia ja jatkan takaisin sinne mustempaan suuntaan...? Mutta tää nykyinen on kyllä maailman helpoin look, kun ei tarvi värjää ja harvoin leikkaakaan.

    VastaaPoista